ALLES IN HUIS VOOR UW VLOEISTOFDICHTE VLOEREN

Geen verschillende partijen meer

U krijgt te maken met slechts één aanspreekpunt.
Wij brengen alle verschillende partijen voor u samen en begeleiden van A tot Z. Dat scheelt u veel tijd en uitzoekwerk.
Wij weten door jarenlange ervaring welke partijen het meest geschikt zijn voor de oplossing voor uw bedrijf.

Lees verder

VLOEISTOFDICHTE VLOEREN

Bodembescherming voor een goed milieu

Werkt uw bedrijf met stoffen die de bodem kunnen verontreinigen? Dan bent u wettelijk verplicht dit te voorkomen met een vloeistofdichte vloer.

OLIE- EN BENZINE AFSCHEIDERS

Aanleg en onderhoud

ESE dimensioneert, levert en installeert Olie-en benzine afscheiders conform de geldende NEN-normen.

INSPECTIES

Vroegtijdig schade opsporen

Met een jaarlijkse inspectieronde kan eventuele schade aan uw vloeistofdichte voorziening vroegtijdig opgespoord en hersteld worden. ESE voert alle verplichte periodieke controles voor u uit.

Welkom bij ESE

Environment Services Eemnes B.V. is uw juiste keuze voor het aanleggen of verbeteren van uw vloeistofdichte vloer maar ook voor levering en installatie van olie- en benzine afscheiders. Wij bieden een totaalpakket voor aanleg, installatie, onderhoud en controle, geheel conform de eisen van de huidige wet- en regelgeving. Wij stemmen af op uw situatie, uw wensen, uw bedrijfsactiviteiten.

Onze projecten

Neem contact op

    Onze referenties

    ESE voert werkzaamheden uit voor onder andere CSC Sport. CSC Sport is de Nederlandse marktleider op het gebied van ontwerp, aanleg en onderhoud van kunstgras en natuurgras sportvelden voor voetbal, hockey, rugby en korfbal en atletiekbanen.
    CSC Sport
    Wij voeren regulier onderhoud uit aan de werfvloeren, van waaruit dagelijks alle afval-, veeg- en onderhoudswagens die het stadsdeel schoon houden en de openbare ruimte beheren vertrekken.
    Gemeente Amsterdam-Gemeentewerf Stadsdeel Zuid
    Staatsbosbeheer beheert in opdracht van de rijksoverheid bos, natuurgebieden en andere terreinen. ESE werkt in opdracht van Staatsbosbeheer aan diverse projecten in Flevoland.
    Staatsbosbeheer