Gemeentewerven

Aanleg vloeistofdichte vloeren bij gemeentewerven & milieustraten

Binnen gemeentewerven of afvalbrengstations zijn naast het aanleggen van vloeistofdichte vloeren, meerdere oplossingen mogelijk.

ESE heeft een zeer brede ervaring opgebouwd bij de aanleg van vloeistofdichte vloeren bij gemeentewerven en milieustraten. ESE kan inmiddels een groot aantal gemeentewerven tot haar vaste klantenkring rekenen. Niet alleen voor de aanleg van een nieuwe vloer, maar ook voor het onderhoud en de jaarlijkse controles van de vloeren.

Keerwanden en stalen betonbescherming

Vloeren bij gemeentewerven hebben veel te verduren door het veelal zware verkeer dat er dagelijks overheen rijdt. Naast de aanleg van de vloeistofdichte vloeren bij gemeentewerven levert en plaatst ESE ook keerwanden. Deze keerwanden zijn 1 á 1,5 meter hoog. Door het af- en aanrijden van zware voertuigen kunnen de randen van de vloeistofdichte vloeren sneller slijten dan wenselijk. Daarvoor heeft ESE een unieke, slijtvaste stalen betonbescherming ontwikkeld.

Onderhoudscontracten vloeistofdichte vloeren  gemeentewerven

Omdat de vloeren bij gemeentewerven zwaar belast worden, is een jaarlijkse controle van de vloer op vloeistofdichtheid een “must”. Schade kan zo vroegtijdig worden opgespoord en hersteld. ESE controleert en onderhoudt inmiddels de was,- en tankplaatsen van een groot aantal gemeentewerven middels een onderhoudscontract. Ook de olie- en benzine afscheiderinstallatie kan hierin worden meegenomen.