Vloeistofdichte vloer tankstation

Snelle oplossing bij tankstations

Voor de aanleg van vloeistofdichte vloeren bij tankstations is het van belang dat u geen last heeft van omzetderving. Het is bekend dat klanten van tankstations veelal vaste klanten zijn. En deze wilt u natuurlijk behouden. Ook tijdens de aanleg van een nieuwe vloer. Daarvoor heeft ESE een snelle duurzame oplossing.

Met behoud van uw klanten

Wij maken gebruik van prefab betonplaten die snel te leggen zijn door de thermisch verzinkt stalen koppelconstructie. Bovendien zijn de platen eventueel in fases te leggen tussen de pompeilanden. Hierdoor hoeven niet alle pompen gelijktijdig dicht.

Specifieke eisen voor tankstations

Bij tankstations mag de bestrating niet verzakken. Met kleine tegels kwam dit bij de dieselstraten voor vrachtwagens wel voor. Daarnaast moet de vloer vloeistofdicht zijn en voorzien zijn van vloeistofdichte roostergoten voor het afvoeren van de milieuschadelijke stoffen.

Voordelen van betonplaten

De milieuplaten van 1996 x 1996 mm bieden tal van voordelen ten opzichte van gestort beton en kleine tegels. Namelijk:
  •  De platen kunnen niet losgereden worden (in tegenstelling tot kleinere elementen)
  •  De platen zijn eenvoudig op te nemen en te herleggen. Dit is van belang bij reparaties aan onderliggende kabels en leidingen. (Bij gestort beton moet de gehele vloer vervangen worden.)
  •  U kunt de platen hergebruiken
  •  Er is relatief weinig kit nodig
  •  De platen zijn goed schoon te houden
  •  Er is geen fundering nodig, de platen kunnen direct op het zand geplaatst worden.